Sunbeams
Log in

Het Team

Mark

Oprichter en eigenaar van Tikkie Anders.

“Als jong mannetje wist hij het al, hij wilde werken in de gehandicaptenzorg.

Als kind had hij een bijzondere band met zijn oom welke een meervoudig complexe beperking had.
Twee handen op een buik waren zij. Mark was oprecht trots dat Ton zijn oom was. Helaas overleed hij op jonge leeftijd. Ondanks het verdriet kon Mark dit wereldje niet missen en is hij op 12 jarige leeftijd gestart met zijn vrijwilligerswerk voor bijzondere kinderen en jongeren en hij is nooit meer gestopt. Mark doet al 22 jaar vrijwilligerswerk en hij is slechts 4 zaterdagen afwezig geweest. Vanuit deze bezielende passie heeft hij ook een stichting opgericht voor deze bijzondere doelgroep.

Stichting AllstarZ
waar iedereen van A tot Z welkom is.

Mark zijn visie is, als het met hem goed gaat wil hij er ook belangeloos voor zorgen dat het met anderen ook goed gaat.

Dit is hem naast zijn vrijwilligerswerk gelukt door Tikkie Anders te starten in 2013 en dit kleine, warme bedrijf is inmiddels een begrip in Brabant, Limburg & Gelderland.

Wij doen het een Tikkie Anders

Voor Mark is eigenaar zijn van Tikkie Anders & Stichting AllstarZ elke dag opnieuw weer een cadeautje!

Na zijn studie heeft Mark veel ervaring opgedaan in verschillende organisaties binnen de zorgsector. Hij heeft altijd enorm genoten van zijn werk maar het “instellingsgevoel” heeft hem altijd laten dromen voor zichzelf te starten en een kleine en warme organisatie te starten waar hij en zijn zorgverleners zo dicht bij de gezinnen staan dat het zo fijn en vertrouwd voelt dat je niet meer in de gaten hebt dat er iemand in je huis rond loopt en dat je ten alle tijden jezelf kan zijn en kan blijven.

PEDAGOOG

Ik zelf prijs me gelukkig zo’n mooi bedrijf te mogen leiden samen met Mark.
Ik zou het voor geen goud meer kunnen missen.

Ben je geïnteresseerd in de zorg en begeleiding van Tikkie Anders?
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.  Wij komen graag met u kennis maken en beantwoorden al uw vragen.

Ismay

Verbonden aan zowel Tikkie Anders als aan Mark, sinds 17 juni 2017 zijn wij namelijk gelukkig getrouwd. De afgelopen jaren zijn wij verblijd met de komst van ons zoontje Milo en een dochtertje Dide, waar wij samen ongelofelijk trots op zijn.

Samen bedrijven wij sinds oktober 2013 Tikkie Anders op een manier welke voor ons, de collega’s en de gezinnen goed voelt. De korte lijntjes vinden wij erg belangrijk. Zo hebben alle ouders en medewerkers ons rechtstreekse nummer zodat wij ten alle tijden voor hen bereikbaar zijn. Ons werk stopt niet als wij naar huis gaan, wij zijn er altijd voor onze gezinnen en onze medewerkers, ook om gewoon even je hart te luchten.

Tijdens mijn diverse pedagogische studies heb ik veel ervaring opgedaan.

Van de (bijzondere) kinderopvang, gezinscoach, ouderenthuiszorg, tot aan het individueel begeleiden van onze bijzondere kinderen in het speciaal onderwijs.

Ik vind het belangrijk om mijn horizon te verbreden en samen met Mark onze kennis up-to-date te houden voor het bedrijf.

Wat ons nu zo bijzonder maakt?
Wij werken eigenlijk alleen met zorgverleners die wij of onze medewerkers al langere tijd kennen en vertrouwen. Wij kunnen alleen garant staan voor de kwaliteit van zorg als wij 100%  vertrouwen hebben in ons team en dat hebben wij.

Ter nagedachtenis aan onze Manager Zorg - Zorgkantoor

Voordat Tonnie bij Tikkie Anders kwam werken was zij bijna 35 jaar werkzaam  als kinderverpleegkundige in het Maxima Medisch Centrum waarvan de laatste 20 jaar als verpleegkundige op de intensive care voor pasgeborenen.

Maar een mens wil ook wel eens wat anders en als je hart sneller gaat kloppen van zorg aan kwetsbare kinderen kom je al snel uit bij de Kinderthuiszorg, aldus Tonnie.

Na een korte uitstap bij een andere instelling ging zij aan de slag voor Tikkie Anders. Zij omschreef ons als een kleinschalig bedrijf met oog voor de individuele behoeften van de kinderen, hun gezinnen en de medewerkers.

Ze genoot dagelijks van de zorg die ze mocht geven aan de kinderen, de liefde die zij daarvoor terug kreeg en de afwisseling.

Achter elke voordeur schuilt een ander gezin met hun eigen verhaal.
Tonnie vond het een eer zich af te stemmen op dat gezin en haar zorg aan te passen aan de individuele behoefte van het kind. En dan was volgens haar het cirkeltje weer rond. Want precies dat is waar zij die 20 jaar op de nicu ook zo van genoot.

Zij beschreef zelf: “Ik ga weer elke dag zingend naar mijn werk!”

Tonnie was en blijft onvervangbaar en zal elke dag opnieuw gemist worden.

† Tonnie van Asten | 21-08-2022

Veel te vroeg overleed Tonnie totaal onverwachts aan de gevolgen van kanker welke tot een paar weken voor haar overlijden voor haar verborgen bleef.

Tonnie was tot op het aller laatste moment binnen Tikkie Anders werkzaam als manager zorg en actief verpleegkundige.

Zij was de rots in de branding voor alle gezinnen, hun bijzondere kinderen en al onze collega’s.
Tonnie draaide haar hand er niet voor om dag en nacht te werken en maakte regelmatig weken van 60 á 70 uur per week.

Zij liet zien dat het management altijd voorop moet gaan in de strijd. Tonnie was het voorbeeld voor velen, zij gaf “hart voor de zorg” pas echt betekenis.

Operationeel Manager Zorgkantoor

Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.

Stephan

Jarenlang heb ik als teamleider allerlei teams aangestuurd en projecten gedraaid. Targets nagejaagd en veranderingen doorgevoerd. Totdat je plotseling geconfronteerd wordt met het overlijden van een van de kinderen uit je gezin. Dan is dat “scoren” opeens niet meer belangrijk en ga je nadenken over wat de zin van het leven nu eigenlijk is. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat de zin van het leven is dat je het leven zin geeft. Daarom zijn mijn vrouw en ik in 2019 gestart als vrijwilliger bij Stichting AllstarZ. Ik merkte dat ik in zo’n omgeving kan bijdragen aan het zin geven van het leven van anderen en daarmee ook aan dat van mijzelf. Sinds 2020 begeleid ik wekelijks een aantal kinderen bij de Sportclub van Tikkie Anders, ben nog steeds enthousiast vrijwilliger bij AllstarZ en ga mee met de AllstarZ Vakanties. Ik haal veel energie uit het zien genieten van de kinderen, allemaal op hun eigen manier, met de focus op wat wèl kan en in een veilige omgeving.
Begin 2021 heeft Mark mij gevraagd om binnen zijn Tikkie Anders team aan het werk te gaan en ik kreeg hier direct een goed gevoel van. Mijn functie binnen het Zorgkantoor van Tikkie Anders is operationeel manager. Tegelijkertijd wil ik ook graag contact met de mensen waar het allemaal om draait. Daarom besteed ik een deel van mijn tijd als begeleider en zal ik me bemoeien met het organisatorische deel van Tikkie Anders.
Ik zie er naar uit kennis met je te maken!

Zoë

Ik ben Manager Zorg voor de dagbesteding en de woonvoorzieningen voor Tikkie Anders Limburg.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener met een creatieve twist aan de HAN in Nijmegen. Al vanaf het begin (oktober 2013) ben ik onderdeel van het dreamteam van Tikkie Anders. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de verslavingszorg als verslavingsdeskundige.

Ik ben bij Tikkie Anders helemaal op mijn plek. Ik ben trots als een pauw op al onze kanjers die met volle overgave onze gasten een bijzondere ervaring bieden. Door het enthousiasme en de gedeelde passie voor ons vak ga ik iedere dag weer met een grote glimlach naar mijn werk. Samen maken wij er iedere dag weer een feestje van en leggen wij onze gasten met alle liefde in de watten.

Manager Zorg - Dagbesteding & Wonen Limburg

Ik ben zo trots als een pauw op al onze kanjers

Operationeel Manager Dagbesteding & Wonen Limburg

Mijn doel is de jongens en meiden zichzelf élke dag een van ons te laten voelen. Want zo is het! Zij zijn net zo waardevol als ieder ander. Ervaar het zelf, en leer van deze prachtige doelgroep.

Ik verwelkom u dan ook graag in onze mooie zaak aan het Henseniusplein te Venray.

Pascal

Ik werk als operationeel manager voor de dagbesteding en de wooninitiatieven van Tikkie Anders Limburg.

Ik kende Mark de eigenaar van Tikkie Anders al langere tijd als collega ondernemer in Venray. Hij was een van de ondernemers welke niet als eerst naar zijn eigen portemonnee keek maar overduidelijk uitstraalde de jongens en meiden voorop te zetten voor wie hij werkt.
Ik schrijf het bewust zo omdat hij zich in dienst stelt van deze kinderen. Dit vond ik mooi om te zien.

Toen ik en mijn vrouw nog een kleintje kregen wilde ik naast mijn eigen bedrijf mijzelf ook graag inzetten voor de kwetsbaardere in deze maatschappij.
Voor mij was het direct duidelijk, dat was bij Tikkie Anders.

Mark en ik zijn zo goed op elkaar ingespeeld dat wij blindelings op elkaar vertrouwen en dit is een fijne basis om te kunnen werken.

Naast mijn functie als operationeel manager ben ik ook begeleider én de chef-kok van Tikkie Anders.
Ik zorg er samen met de jongens en meiden voor dat u smaakpapillen te kort komt als u bij ons te gast bent.

Ans

Ik werk als begeleidster binnen de dagbesteding van Tikkie Anders. Hoe ik daar terecht gekomen ben is een lang verhaal. Mijn werkgeschiedenis is begonnen in de textiel, ik werkte bijna twintig jaar op een kunstatelier waar kerkelijke gewaden werden gemaakt, toga’s voor de rechterlijke macht en alles wat daar ook maar enigszins in de buurt komt.

Na mijn verhuizing naar mijn huidige woonplaats ben ik naar ander werk gaan zoeken en belandde in de wereld van taxi rijden in het bijzondere  schoolvervoer. Behoorlijk snel kwam ik op een rolstoelbus te rijden met meervoudig gehandicapte kinderen. Er ging een nieuwe wereld voor mij open, geweldig! De kinderen, het contact met ouders en de school. Je dook in het leven van deze kinderen, lief en leed maakte je mee. Via deze groep ging ik vrijwilligerswerk doen op zaterdagmiddag bij Stichting AllstarZ, samen spelen, op kamp en later op vakantie. Je hebt dan een week lang de verantwoording voor één enkel kind.

In mijn werk was ik na zeventien jaar het contact met deze speciale doelgroep helemaal kwijt, ik vervoerde geen kinderen meer, wat ik nu juist zo leuk vond. Bij Tikkie Anders was dit bekend en toen er een aanvraag kwam voor zorg voor een voormalig passagiertje en zij specifiek om mij vroegen voor de zorg en begeleiding aan huis was de link snel gelegd.

Begeleidster

Ik heb toen de taxi vaarwel gezegd en ben enthousiast begonnen in de zorg. Inmiddels ben ik vast op mijn plek binnen de  dagbesteding van Tikkie Anders. Daar draai ik nu mee met een geweldige groep cliënten en samen proberen we onze gasten te verwennen met een goede lunch of lekker gebak.

Het is een hele eer om in deze groep te mogen werken, het contact met deze jonge mensen is geweldig. Ze zijn behulpzaam en ze accepteren je zoals je bent, iedereen gelijk. Hier kunnen nog veel mensen wat van leren!

Begeleidster

De cliënten een fijne dag bezorgen dat is wat telt!

Evie

Binnen Tikkie Anders werk ik als Persoonlijk begeleider.

In 2016 heb ik mijn diploma voor microbiologisch analist behaald en ook 3,5 jaar op het laboratorium gewerkt.
Na een paar jaar in dit vak kwam ik erachter dat mijn hart toch echt in de gehandicaptenzorg ligt.
Dit omdat ik al ongeveer 5 jaar vrijwilligerswerk doe in de gehandicaptenzorg bij Stichting AllstarZ
Ik ben hierdoor gaan studeren voor Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.

Sinds 1 januari 2020 ben ik in dienst bij Tikkie Anders.
Dit doe ik iedere dag met veel plezier en passie!

Bij Tikkie Anders krijg ik alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Christa

Ik heb maatschappelijke zorg persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg niveau 4 gestudeerd. Ik ben sinds 1 december 2020 werkzaam bij Tikkie Anders. Hiervoor heb ik geruime tijd gewerkt als begeleidster gedragsproblematiek op een woongroep bij cliënten met verschillende beperkingen tussen de 30 en 70 jaar. 

 

Bij het zorgkantoor werk ik als ambulant begeleidster voor bijzondere kinderen. Ik ondersteun gezinnen en ik begeleid onze kinderen binnen het speciaal onderwijs. 

 

Waarom ik voor Tikkie Anders heb gekozen  is omdat ik het werken met speciale mensen super leuk vind. Het ambulant begeleiden op verschillende locaties geeft mij enorm veel voldoening. Ik ben blij dat Tikkie Anders op mijn pad is gekomen en ik deze kans heb gekregen.

Begeleidster

Ik zou mijzelf omschrijven als een eerlijke, zorgzame, spontane, betrouwbare en een hard werkende zorgverlener.
Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!

KinderCoach - Begeleidster

Mijzelf beschikbaar stellen voor deze kinderen en hun ouders is voor mij mijn lust en mijn leven.

Met het brengen van rust, liefde, vertrouwen, warmte en ontspanning maak ik het verschil.

Katrien

Ik ben binnen Tikkie Anders werkzaam als kindercoach en als begeleider en dit doe ik met volle overgave.

Ik heb voorheen altijd binnen de kinderopvang gewerkt met de speciale aandacht voor bijzondere kinderen.

Toen ik jaren geleden mijn intrede maakte bij Mark zijn stichting AllstarZ was het voor mij duidelijk, hier wil ik mee verder.

Na zo veel jaar samen te werken met Mark weet ik dat de kinderen en hun gezinnen 100% centraal staan. Niet het zakelijke instellingsgevoel maar gewoon dicht bij het gezin staan. Dit is precies hoe ik graag wil werken.

Dit sluit ook naadloos aan bij mijn andere passie het docent zijn van Biodanza.

Het samen dansen op prachtige muziek.
Om je hoofd leeg te maken? Zeker. Om jezelf beter te leren kennen? Reken maar. Maar ook om plezier te hebben. En ontspannen te bewegen. Op mooie muziek

Anna-Louise

Ik ben moeder van twee mooie dochters ik woon samen met mijn vriend en die heeft ook nog eens 3 kinderen dus lekker gezellig druk met 5 lieve kids in huis.

Ik ben verzorgende binnen het team van Tikkie Anders en ik vindt het echt super leuk en fijn om met zulke bijzondere kinderen en jongeren te werken.

Ik heb jaren lang vrijwilligerswerk gedaan bij de vrijwilligers en kinderen welke nog steeds bij Stichting AllstarZ zijn, ik heb heel lang gewerkt op de Emiliusschool in Son en Breugel en ook nog vrijwilligerswerk gedaan bij de Revak in Nuenen.

Daarom vindt ik het ook super dat ik bij Tikkie anders mag werken. Toen ik online de vacature zag dacht ik “even proberen” want ik wilde zo graag weer binnen dit mooie bedrijf werken. Tot mijn grote verassing was Mark de eigenaar. Hem ken ik al toen hij als 12 jarig mannetje binnen kwam wandelen bij ons gezamenlijke vrijwilligerswerk waar ik wederom mijn intrede heb gemaakt.

Verzorgende

Voor mij is elke dag bij Tikkie Anders weer een cadeautje!

Mark nodigde me uit voor een gesprek en het was weer zoals vanouds! Wat was ik blij maar nu ik wederom met Mark en de rest van het team mag werken ben ik nog blijer. Ik ga graag knutselen, wandelen, zwemmen, en heerlijk snoezelen met de kinderen.

Verpleegkundige - Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Naast mijn werkzaamheden binnen Tikkie anders ben ik ook trotse moeder van drie prachtige lieve kinderen Tijn, Britt en Eef.

Ellen

Ik ben Ellen. Ik heb de opleidingen MBO verpleegkundige en Social work met uitstroom SPH gevolgd. Ik werk ruim 1,5 jaar binnen Tikkie Anders waarvan één dag in de lunchroom. Daarnaast ben ik betrokken bij enkele cliënten vanuit het zorgkantoor. Van deze afwisseling word ik heel erg gelukkig! Dit komt vooral door de diversiteit aan mensen en hun individuele hulpvragen waardoor echt iedere dag of zelfs moment anders is.

Door mijn brede, aansluitende opleidingen heb ik door de jaren heen veel ervaring opgedaan binnen het zorg en welzijnswerk. Intramuraal, extramuraal, op zorggebied én op begeleidingsgebied met diverse doelgroepen. Mijn hart ligt bij de verzorging en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking, voornamelijk kinderen, jongeren en jong volwassenen.

Mijn hart gaat sneller kloppen als er bij de cliënt sprake is van (gedrags) problemen. Uiteraard niet om de problemen, maar wél om samen te werken met álle betrokkenen om de situatie voor de cliënt en haar systeem te verbeteren en dit te behouden.

Ingrid

Al ruim 30 jaar werk ik als kinderverpleegkundige en doe dat nog steeds met evenveel plezier als op de eerste dag.

Het mooie van werken met kinderen vind ik de “puurheid” van kinderen. Hun vrolijkheid, enthousiasme, nieuwsgierigheid en eerlijkheid maakt dat werk zo bijzonder.

Daarbij vind ik het heel fijn om het kind geborgenheid en vertrouwen te kunnen bieden, waardoor het zich veilig kan voelen.

Wat mij aanspreekt bij Tikkie Anders is dat je voor langere tijd zorg draagt voor en betrokken bent bij een kind en het gezin daaromheen, waardoor je echt iets voor het gezin kunt betekenen.

Verpleegkundige

Liefdevolle aandacht en zorg geven aan het kostbaarste wat ouders hebben: hun kind.

Begeleider

Ik word blij van het werken met kinderen met een hulpvraag. En mijn dag is pas echt geslaagd als de kinderen een leuke en ontspannen dag hebben gehad.

Manouk

Ik heb mijn opleiding Maatschappelijke Zorg Niveau 4 behaald in 2019.

Het werken met mensen met een beperking is op mijn lijf geschreven. Ik doe dit met zo veel plezier en zo veel liefde. De thuisbegeleiding en dingen het ondernemen met de kinderen spreken mij aan en maken mij nieuwsgierig.

Ik vind het leuk om dingen te ondernemen met de kinderen en om zo aan hun doelen te werken. Ook het echt leren kennen van de gezinnen van de kinderen vind ik heel belangrijk en leuk.

Tijdens en na mijn opleiding heb ik gewerkt in een Thomashuis, maar door dat ik ging verhuizen naar Veghel kwam er voor mij ook nieuwe werkplek. Ik heb toen eerst 1,5 jaar bij Buro Lima gewerkt. Na 1,5 jaar voelde ik dat ik iets miste in mijn werk en dat heb ik bij Tikkie Anders gevonden.

Bij mijn sollicitatiegesprek werd ik heel blij van de warmte die ik voelde en het voelt heel persoonlijk.

Shawnee

Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Deze studie heb ik in 2014 behaald. Ik was op dit moment 19 jaar oud en wilde graag nog door gaan studeren. Ik ben toen meteen in 2014 ook gestart met mijn opleiding op het HBO, sociale studies en specialisatie GGZ-agoog. Tijdens deze opleiding heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. Ik heb stage gelopen op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking, ik heb stage gelopen in een bijzondere lunchroom en ik heb 1,5 jaar gewerkt op een woongroep van Kempenhaeghe waar volwassenen met een verstandelijke beperking en epilepsie zaten. Hier heb ik enorm veel kennis opgedaan.

Mijn hart ligt ook echt bij beide doelgroepen. Ik werk ontzettend graag met kinderen/jongeren, maar ik werk ook heel erg graag met mensen met een beperking. Daarom is de combinatie van beide echt twee vliegen in een klap voor mij! Ik ben enorm blij dat ik deze kans krijg binnen Tikkie Anders om mij weer verder te mogen ontwikkelen.

GGZ Agoog

Ieder mens is uniek en een beperking hoeft in mijn ogen absoluut geen beperking te zijn! En ik hoop dat ik ook op mijn eigen manier een steentje mag bijdragen in de verzorging en begeleiding van onze bijzondere toppertjes!

Bewegingsagoog

Elke dag opnieuw onze cliënten, deze bijzondere doelgroep laten zien dat zij veel meer kunnen dan zij zelf én anderen denken is zo gaaf! Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

Fleur

Mijn naam is Fleur en werk binnen Tikkie Anders in de functie van Bewegingsagoog.

Toen ik de keuze moest gaan maken welke opleiding ik ging kiezen na de middelbare school was de keuze snel gemaakt. Ik ga richting de sport!

Na het behalen van mijn MBO 4 sport, bewegen en gezondheid diploma wou ik nog graag doorsturen binnen deze sector. Ik heb daarom de keuze gemaakt voor de opleiding Sportkunde op het HBO. Deze keuze heb ik gemaakt omdat deze studie erg breed is en sport als middel wordt ingezet op verschillende doelgroepen.

Heden volg ik een minor richting speciale doelgroepen binnen mijn studie. Deze keuze was makkelijk gemaakt.

Namelijk In 2017 ben ik begonnen binnen Tikkie anders Venray. In deze jaren hebben ik veel mogen leren en ik heb kennis gemaakt met een bijzondere doelgroep.  Door deze mooie, fijne en leerzame ervaring in de bijzondere lunchroom was mijn keuze voor mijn minor doorslag gevend.

Ymke

Ik ben sociaal pedagogisch hulpverlener binnen Tikkie Anders. In november 2019 ben ik afgestudeerd voor de studie Sociale studies (GGZ) aan de Fontys in Eindhoven. Tien jaar geleden ben ik als vrijwilliger begonnen tijdens mijn voorgaande studie bij Stichting AllstarZ een activiteitenclub voor kinderen met een meervoudige (complexe) beperking. Hier is mijn passie en enthousiasme voor de doelgroep ontstaan. De interactie, blijdschap en voldoening die ik hiervoor terugkrijg zijn onbetaalbaar.

Hierdoor ben ik na mijn studie (November 2019) begonnen bij Tikkie Anders. Bij Tikkie Anders heb ik alle tijd voor de cliënt. Geen cliënt is hetzelfde waardoor de variatie en uitdaging binnen Tikkie Anders groot blijft. Dit daagt mij uit om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan!

Mijn drijfveren zijn dan ook om iedere cliënt een onvergetelijke en fijne dag te bezorgen. Waarin ze genieten en vooral gewoon zichzelf mogen zijn.

Iedere dag heb ik dan ook weer veel zin om aan de slag te gaan.

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

De interactie, blijdschap en voldoening die ik hiervoor terugkrijg zijn onbetaalbaar.

Begeleidster

Ik word ontzettend blij om samen met cliënten succeservaringen te beleven, waarvan ze misschien nooit hadden verwacht dat het ze zou gaan lukken.

Mira

Na het afronden van mijn MBO studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker leek het me erg leuk om mezelf nog meer te ontwikkelen en me in te zetten voor de maatschappij. Ik heb altijd met heel veel liefde met kinderen gewerkt, maar ik was ook nieuwsgierig naar andere doelgroepen.  Daarom ben ik dit jaar begonnen aan mijn HBO studie Social Work in Nijmegen. Ik word ontzettend blij om samen met cliënten succeservaringen te beleven, waarvan ze misschien nooit hadden verwacht dat het ze zou gaan lukken.
Het begeleiden, samenwerken, stimuleren en plezier maken staat voor mij voorop en ik weet zeker dat ik daarvoor bij Tikkie Anders op mijn plek zit.

Larissa

Ik ben Larissa en ben werkzaam als verzorgende- IG. Na in 2014 afgestudeerd te zijn heb ik zeven jaar in de ouderenzorg gewerkt. Tijdens mijn schoolperiode ben ik begonnen met vrijwilligers werk bij een organisatie die vakanties organiseren voor jongeren met een handicap. Dit doe ik negen jaar en heeft mij het laatste zetje gegeven om de switch te gaan maken naar deze doelgroep.

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Tikkie Anders stelt dingen voorop die ik erg belangrijk vind zoals: dat het kind zichzelf mag en kan zijn, denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

En vooral de 1 op 1 aandacht voor de kinderen en het gezin, waardoor zij met vertrouwen kunnen en mogen groeien.

Ik kijk er naar uit om met en voor jullie te gaan werken en nieuwsgierig hoe ik de kinderen, maar ook zeker mezelf kan gaan ontwikkelen!

Verzorgende IG

Toen ik na de sollicitatie op gesprek mocht komen, voelde ik me gelijk binnen komen in een heel mooi, persoonlijk en kleinschalig bedrijf!

Kok - Begeleider

Het combineren van de zorg met mijn passie voor het koken, dit vind ik bij Tikkie Anders Venray

Sacha

Hallo mijn naam is Sacha en ik binnen Tikkie Anders zowel werkzaam als kok als begeleider voor de bijzondere cliënten.

Ik heb de opleiding maatschappelijke zorg gedaan, met veel plezier doorlopen en ook afgerond.

Tijdens deze opleiding heb ik in de keuken gewerkt. Nu mag ik 2 dingen die ik super leuk vind om te doen gaan combineren binnen tikkie anders. Ik mag met bijzondere mensen werken en ondertussen nog een ander passie van me uit oefenen.

Op deze manier kan ik echt zeggen wat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt!

Anne

Na mijn studie tot verpleegkunde ben ik 7 jaar werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Dit heb ik altijd vol passie gedaan, alleen mijn gezondheid liet me in de steek waardoor ik heb moeten stoppen. Gelukkig heb ik nu door middel van persoonlijke ontwikkeling en een gezonde leefstijl alles weer onder controle. Ik geloof dat alles een reden heeft en het heeft me alleen maar sterker gemaakt.

Ik geniet nu samen met mijn verloofde van ons nieuwe huis! Tijdens het shoppen van onze wooninrichting werd bij de Intratuin mijn aandacht getrokken naar een meisje die dagbesteding kreeg onder begeleiding van Tikkie anders. Ik ben daar op af gestapt en werd zo geïnspireerd, dat de vonk meteen weer oversloeg. Ik besloot daarom te solliciteren.

Pluk de dag!

Verpleegkundige - Begeleider

Vol enthousiasme en met heel mijn hart ga ik weer zorgen voor deze unieke & kleurrijke mensen!

Begeleider

Trotse en energieke moeder van 2 kinderen. Ik omschrijf mezelf als een zorgzame, leergierige, hardwerkende en positieve persoon. “Wacht niet op een mooie dag, maar maak er zelf een” Hier draag ik dan graag een steentje aan bij!

Debbie

Ik werk als Persoonlijk Begeleider bij Tikkie Anders.

Hiervoor heb ik 10 jaar bij een andere zorgorganisatie gewerkt. Daar werkte ik op twee woongroepen bij cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Ik heb Verzorgende IG en Sociaal Pedagogisch Werker niv. 4 gestudeerd en in 2014 heb ik de interne opleiding tot Dienstverleningscoördinator afgerond.

Waarom voor Tikkie Anders gekozen? Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en n.a.v. social media en de heerlijke lunch momenten in Lunchroom Venray, kriebelde het mij enorm om te gaan solliciteren. Tijdens het gesprek met Mark en Stephan, voelde ik meteen, dit is wat ik zoek!

Kleinschalige organisatie dat warmte en passie uitstraalt. Een organisatie dat ieder kind | ieder persoon laat zijn, wie die wil zijn. Kijken en denken in mogelijkheden en op maat de zorg en begeleiding bieden die ze nodig hebben.

Michelle

Bij Tikkie Anders ben ik in 2017 begonnen als stagiaire en ben ik uitgegroeid tot leidinggevende. Elk weekend en tijdens de evenementen was ik in het mooie Venrayse te vinden. Gedurende deze drie jaar ben ik afgestudeerd als Jeugdzorgwerker en heb ik toen helaas, met mijn in pijn hart, afscheid genomen van Tikkie Anders. Na mijn studie ben ik gaan werken in de jeugdpsychiatrie en inmiddels ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider in het speciaal onderwijs.
Tja, nu denk je misschien afscheid? Wat moet je dan op de website van Tikkie Anders? Dat zal ik eens vertellen…

Ik heb Tikkie Anders nooit losgelaten. Toen Mark mij vroeg of ik vertrouwenspersoon binnen het bedrijf wilde worden, heb ik natuurlijk meteen ‘JA’ gezegd. Los van deze functie, zijn alle kanjers en collega’s in mijn hart blijven zitten. Hoe bijzonder is het dat je, na inmiddels twee jaar na mijn afscheid verder, nog steeds berichtjes krijgt hoe het met je gaat en je gemist wordt. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen en vult het zich met heel veel liefde voor het bedrijf. In mijn werk vind ik het belangrijk dat de kanjers gezien en gehoord worden. Dit doe je naar mijn mening om tijd voor ze te nemen op een rustige manier. Iedereen is uniek, dat maakt het werk zo bijzonder. Deze kanjers verdienen een volwaardige plek in onze maatschappij. Tikkie Anders zorgt hiervoor door de kwaliteit en het op maat gemaakte zorgaanbod die ze bieden. En niet te vergeten… je krijgt er zoveel voor terug!

Vertrouwenspersoon

Elke stap voorruit die gemaakt wordt en waar je je steentje aan hebt bijgedragen is en blijft een feestje, elke dag met plezier naar het werk.. ik kan je vertellen, dat geeft echt een fantastisch gevoel en is het belangrijkste dat er is! Ik hoop stiekem dat ik nooit actief gebruik hoef te maken van mijn functie als vertrouwenspersoon.. Ik kom natuurlijk wel graag voor een heerlijke cappuccino, een stuk warm appelgebak of een heerlijke lunch naar de dagbesteding in Venray.

Ondanks dit, ben ik blij dat ik een hele warme band heb met het team van Tikkie Anders!